Hoe leuk is het als je nog steeds naar mooie en unieke vintage items kunt speuren en deze dan ook kunt verkopen aan liefhebbers van unieke vintage items.” 

over ank2020

ANK2020 staat voor A NEW KINGDOM dat in 2020 is opgericht, door kunstenaarsduo Shafelly Snijders en Daniel Barendrecht. Zij moesten van hun hobby  hun werk maken, want hun huis werd te vol. Het huis werd langzamerhand een opslagplaats van mooie vintage items. Ook konden ze de kunstwerken van Shafelly niet meer kwijt aan de muur. Een logische stap was: Verkopen dus!

Soms laten zij vintage meubels en accesoires in hun originele staat, maar sommigen lenen zich bij uitstek om te restylen. Beiden worden verkocht in hun online webshop.

l
Previous
Next

MET LIEFDE VOOR ONZE PLANEET

ANK2020 draagt graag bij aan een meer duurzame wereld waarbij er meer oog is voor de planeet waarop wij wonen. Het hergebruiken van goede mooie meubels en restmaterialen is een gemakkelijke manier om hieraan een bijdrage te leveren. Ook maakt ANK2020 bij het kiezen van (verpakkings)materialen bewuste keuzes om het milieu te sparen.

DANIEL EN SHAFELLY

Shafelly Snijders wordt vooral heel gelukkig van het combineren van stofjes, patronen, hout en verf. Dat doet ze het liefst met tweedehands stukken en restmaterialen. Daarnaast maakt ze ook kunstwerken met verschillende verftechnieken. 

Daniel Barendrecht is een liefhebber van tweedhands items. Nog meer dan Shafelly. Het liefst struint hij uren in een hal vol curiosa. Hij laat zich niet leiden door wat hip is of in de mode, waardoor hij unieke objecten weet te selecteren. 
Naast het afstruinen, maakt hij ook graag lampen van oude of gevonden materialen.